Randi Humborstad
Randi Humborstad

Ny daglig leder i Larvik Næringsforening

01.10.2024 | Tekst: Larvik næringsforening
Randi Humborstad (46 år) er ansatt som ny daglig leder i Larvik Næringsforening og tiltrer stillingen 01.01.2025. Hun overtar etter Tore Hansen som har ledet foreningen de siste 15 årene
 
Randi Humborstad bringer med seg stor forståelse for samarbeidet mellom private og offentlige aktører, og en solid erfaring med regional næringsutvikling og påvirkningsarbeid på vegne av næringsliv gjennom over 6 år i rollen som daglig leder i Måløy Vekst AS. Hun har også arbeidserfaring fra Utenriksdepartementet.

Randi tar med seg mann og to barn på flyttelasset til Larvik. 
"Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen og fortsette arbeidet med å fremme næringslivet i Larvik-regionen. Jeg vil jobbe for å videreutvikle de gode initiativene som allerede er i gang, samtidig som jeg ser frem til å introdusere nye ideer og strategier for å styrke næringslivets konkurranseevne og vekst," sier Randi Humborstad.

Tore Hansen har hatt en sentral rolle, og vært en sterk drivkraft i å utvikle Larvik Næringsforening til den organisasjonen den er i dag. Under hans ledelse har foreningen blitt en viktig partner for næringslivet i regionen, og han har bidratt til økt samarbeid mellom bedrifter, gründere og det offentlige. Tore starter med prosjektbasert rådgivning og styrearbeid.
"Det har vært både hyggelig og utfordrende å jobbe med og for næringslivet i Larvik i så mange år. Jeg er glad for at det har vært et så godt samarbeid med  kolleger i regionen og også andre samarbeidspartnere. Jeg ønsker ny daglig leder velkommen, og ser fram til å følge foreningen framover " sier Tore Hansen i forbindelse med sin avgang.

Styret i Larvik Næringsforening er svært godt fornøyd med at Randi har takket ja til stillingen som daglig leder og ser frem til samarbeidet med å videreutvikle Larvik Næringsforening. Samtidig takker vi Tore Hansen for hans lange og trofaste tjeneste som daglig leder gjennom 15 år.
 
Fra Larvik næringsforening

LES FLERE NYHETER